Motostart

logo motostart

RKS Motor ­čç╣­čçĚ: Companie turceasc─â de motociclete ╚Öi scutere, fondat─â ├«n 2008, cu o capacitate de produc╚Ťie de 120.000 de motociclete ╚Öi 100.000 de biciclete electrice pe an. Utilizeaz─â componente de ├«nalt─â calitate de la furnizori renumi╚Ťi precum Benelli, Honda, Yamaha ╚Öi Piaggio, oferind motociclete ╚Öi scutere de ├«nalt─â calitate la pre╚Ťuri accesibile ­čĺŞ.

RKS Bike ­čÜ▓: Produc biciclete electrice cunoscute pentru designul elegant, calitatea construc╚Ťiei ╚Öi performan╚Ťele fiabile. Utilizeaz─â componente de la Samsung, Panasonic ╚Öi Bosch, oferind o gam─â variat─â care include biciclete electrice de ora╚Ö, pliabile, de munte ╚Öi trekking.

Kuba Motor ­čç╣­čçĚ: Unul dintre cei mai importan╚Ťi produc─âtori de motociclete, scutere, ATV-uri ╚Öi ma╚Öini electrice din Turcia, cu peste 120.000 de unit─â╚Ťi produse ╚Öi distribuite printr-o re╚Ťea de 400 de dealeri autoriza╚Ťi.

Segway ATV ­čç║­čçŞ: Divizia de vehicule off-road a companiei americane Segway Technology, recunoscut─â la nivel mondial pentru inova╚Ťia sa ├«n proiectarea ╚Öi fabricarea ATV-urilor, UTV-urilor, SSV-urilor ╚Öi a altor vehicule de strad─â!

Ape Ryder ­čç║­čçŞ: Brand american de biciclete electrice ce produce vehicule performante cu un design modern ╚Öi practic. Inspirate din zona MOTO, cu suspensie fa╚Ť─â-spate, cauciucuri groase ╚Öi autonomie de p├ón─â la 90 km, bicicletele Ape Ryder te pot purta pe orice tip de teren, al─âturi de o alt─â persoan─â.

SKYJET ­čÜ▓: Biciclete electrice cunoscute pentru designul elegant, calitatea construc╚Ťiei ╚Öi performan╚Ť─â. Utilizeaz─â componente de la Samsung, Panasonic ╚Öi Bosch, oferind o experien╚Ť─â de condus de excep╚Ťie.

Viziteaz─â showroom-ul nostru ast─âzi ╚Öi descoper─â mobilitatea viitorului! ­čŤĺ Te a╚Ötept─âm cu drag! ­čśŐ